Sloba poslao poruku Anastasiji: Ona ovako odgovorila Radanoviću!

Autor: Srbija danas

Zabava

02.04.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović i Sloba Radanović izdali su nove singlove u veoma kratkom vremenskom razmaku, te se zbog toga pesma "Naivna" nije našla na samom vrhu tzv. "trending" YouTube liste, na kojoj "Rane" briljiraju čak i nakon nedelju dana.

Foto: printscreen/instagram.com
Anastasija Ražnatović i Sloba Radanović

Upravo zbog toga se Sloba našalio u "Premijeri" da je odabrao pogrešno vreme za promociju pesme na kojoj je tako dugo radio.

- Moja nesreća je što sam izbacio pesmu dan nakon Anastasije, a ona je "razvalila" YouTube - rekao je Radanović uz osmeh, dodajući da je Ražnatovićeva to i te kako zaslužila.

Iako su mnogi pomislili da će ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović ostati nema na ovaj komentar nekadašnjeg učesnika "Zadruge", budući da retko komentariše trenutno aktuelna događanja, ona mu je putem društvenih mreža poručila kratko.

- Hvala. "Naivna" je top! - i to je ujedno njeno prvo oglašavanje što se tiče "Zadruge" i 1 i 2, a kako bi Luna Đogani reagovala da bi saznala da se njen bivši momak i bivša najbolja drugarica simpatišu, možemo samo da nagađamo.

Foto: printscreen/instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija pohvalila Slobu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

02.04.2019 18:42

Samo ću napisati: Hahaha!