Relje Popovića je sin velike zvezde!

Autor: Mediji

Zabava

03.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka jednog od najpopularnijih mladih repera u Srbiji preminula je početkom 2017. godine, a tek nakon ovog strašnog događaja mediji su otkrili da je Relja sin jedne od najvećih ikona srpske kulture.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Relja Popović

Zoja je bila baletska ikona Narodnog pozorišta. Bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog u jednoj baletskoj školi i profesor na Akademiji umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o njenoj smrti. Posle duge i teške bolesti, Zoja je preminula početkom januara 2017. godine.

U istoriji kulture upamćena je i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

RepublikaFoto: printscreen
Faruk Begoli

- Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan deo života -rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

RepublikaFoto: printscreen
Zoja Begoli

Preminuo je u Prištini 23. avgusta 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailo

09.04.2019 11:00

Zoja je imala dva braka. U prvom braku nije imala dece a drugom braku ima dva sina. Jedan od sinova je i ovaj mladi reper. Drugi suprug je rano umro i Zoja se nije treči put udala več je svoja dva sina iz drugog braka izvela na put kao udovica, samohrana majka. Zoja nije promenila prezime jer je baletsku karijeru izgradila kao Zoja Begoli i u umetnosti kad izgradite ime onda se ono nemenja.