Novi detalji! Žena njenog dečka otkrila: Andreana izdržava Marka, Milošević nije video svoje dete mesec dana!

Autor: telegraf.rs

Zabava

09.04.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić našla se usred skandala kada je isplivalo u javnost da njen dečko, Marko Milošević ima suprugu!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić sa izabranikom Markom...

Marina Milošević, zakonita supruga dečka pevačice Andreane Čekić iznela je nove detalje koji se tiču pevačice i njenog dečka.

- Za njihovu vezu sam saznala iz medija - rekla je Marina a potom nastavila:

- Mi nemamo nikakav kontakt, oni su mene blokirali, on ne viđa dete. Izabrao je ljubavnicu umesto žene. Njegova porodica je uz njih, meni se niko ne javlja. Moja porodica i prijatelji su uz mene, a Marko se njima ne javlja.

Marina ističe da se njen suprug čak i lažno predstavlja te da nije muzičar.

- Koji muzičar, član benda? To veze nema, on je bio tehničar, postavljao je opremu. Trenutno je nosač kofera, pošto nije ni to, jer ona ima druge tehničare. Nema veze sa jednim jedinim instrumentom, bolje zna dete da mi svira nego on. Predstavlja se lažno. Bio je tehničar u nekim drugim bendovima, pa kod Andreane je počeo 1. septembra. On je vozio njenu opremu i postavljao u tim klubovima, sad više to ne radi, to rade druga dva momka - istakla je ona za "Telegraf".

Marina i Marko imaju ćerku koju je on prestao da viđa, a koja je majci takođe rekla za tatinu vezu sa pevačicom.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Andreana Čekić

- Ona je velika i sve vidi. Uključi televizor i vidi njih dvoje, otvori novine - vidi njih. Ne krijem ništa od nje, nemam želju da joj pravim iluziju o nekom idealnom ocu koji je nju zamenio za neku ljubavnicu i ne okreće se detetu. Ne želim da ga idealizujem, ne želim da pljujem po njemu, on je bio moj savršeni muž do 8. marta. Razumem kada Andreana sada kaže da moj brak nije bio iz ljubavi, razumem da on mora da opravda svoje postupke i da priča o meni sve najgore da bi mu ona poverovala što su oni zajedno. Nemam drugo objašnjenje, moj brak je bio idealan i moje dete je imalo idealnog oca. Šta se čoveku desilo za dan da zaboravi na mene, ja sam i nebitna tu, ali dete? Zna kakve smo trenutke preživeli, imali smo nešto više od ljubavi i braka, a sada se pljunulo na to. Oni se sada slikaju, a da li se neko pita šta je sa mojim detetom? -šokirana je Marina, koja je isatkala sledeće:

- Objašnjenje meni nije dato. Meni je dato obećanje da će ispunjavati obaveze o detetu i još svašta, i to se sve zaboravilo. On ne vodi računa o detetu, ne daje ništa za dete. Meni ne treba, razumem ja da on ne radi i da nema para. Moraju da budu svesni da on ima dete i da će nas ono uvek povezivati, a oni mene mogu da blokiraju na svim mogućim mestima, ali ceo život će nas povezivati dete. Ono je meni centar sveta i ja ću se uvek snaći za njega da živi kako zaslužuje, ne treba joj otac.

- Oni se neće lako otkačiti od mene, ja ću svaku suzu mog deteta njima naplatiti, bili oni zajedno ili ne. Ona njega izdržava i on živi kod nje, to je bilo na televiziji, ja nisam htela da gledam, moja ćerka je gledala, ona zna Andrijanu i rekla mi je da žive zajedno kod nje u stanu. Ona njega izdržava, živi kod nje - poručila je Marina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading