Goca Tržan konačno otkrila zašto godinama nije pričala sa Ivanom Peters!

Autor: Gloria

Zabava

12.04.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnje pevačice grupe "Tap 011", Ivana Peters i Goca Tržan, tek se par godina unazad intenzivno druže. Njih dve su se godinama nakon napuštanja benda koji im je doneo slavu - ignorisale.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Goca i Ivana...

Goca Tržan sada je odlučila da progovori na ovu temu, pa je otkrila razlog zbog kog se više od deset godina nije družila sa koleginicom Ivanom Peters.

 - Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend "Tap 011". Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu -  započela je Goca Tržan priču.

- Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona.

Goca je istakla još jedan detalj iz vremena kad su bile zajedno u grupi "Tap 011":

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana i Goca...

 - Bila sam ubeđena da se svi frajeri lože na Ivanu. I danas mislim da je tako -  rekla je Goca.

 - Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert -  rekla je Ivana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jasna

14.04.2019 10:59

Jbg, Goco, Ivana je uvek bolje pevala i bila bolja riba od tebe. Nekako je urbanija. No, svaka tebi čast na iskrenosti.