Ceca otputovala na odmor: Snimala terasu svoje vile, pa slučajno pokazala video nadzor!

Autor:

Zabava

18.04.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović decenijama već poseduje vilu na Kipru, u Aja Napi koju je kupio još njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, a pevačica veoma često dođe upravo tu na odmor.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Bio joj je potreban odmor... Ceca Ražnatović

Ceci je i ovoga puta bio potreban odmor, a sada je u Aja Napu došla sa sestrom i njenom decom Ilijom i Petrom koji su nedavno proslavili rođendan.

Odmah po dolasku, folk diva objavila je snimak sa svoje terase s koje se pruža poged na more i pokazala svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram u kakvom prizoru uživa.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Raj na zemlji...

Međutim, verovatno slučajno Ceca je snimila i video nadzor na svojoj kući te sada svi znaju gde stoje kamere na ovom posedu.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Slučajno pokazala kameru...? Ceca snimila svoj posed

Ražnatovićeva je odlučila da malo odmori od poslovnih obaveza, a kako se spekuliše ovo je njeno omiljeno mesto za relaksaciju. Iako je juče bio rođendan njenog pokojnog supruga Željka, ona je bila sprečena da odnese cveće na njegov grob, što je u njeno i svoje ime učinila njihova ćerka Anastasija. 

Foto: instagram.com/milan.marinkovic
Ovako izgleda Cecina vila na Kipru... njen brat Milan Marinković ispred kuće

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading