Doktor Marko Bumbaširević otkrio detalje o Đurđevićkinom oporavku!

Autor:

Zabava

23.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pink televizije Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica povreda koje je zadobila kada ju je autobus udario i otkinuo joj ruku, a sada je njen doktor Marko Bumbaširević progovorio o njenom zdravstvenom stanju i rekao da je ona bolje, ali da još uvek ne može da bude puštena kući.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Dr. Marko Bumbaširević

Doktor je objasnio da je Dea svojim dobrim vladanjem i poslušnošću zaradila poverenje lekara koji su o njoj brinuli, pa su je zbog toga pustili da redovno izlazi iz zgrade bolnice, što joj svakako prija.

- Odlučili smo da Dei izađemo u susret i pustili smo je da redovno izlazi iz bolnice, da šeta i kreće se po gradu jer ima dobro vladanje. Dobro je za njeno psihičko zdravlje da izlazi i provodi vreme van bolnice. Sluša lekare i zato su joj sve to dozvolili. Uvek je bila pozitivna, ali je još vedrija otkad je više napolju sa ljudima - rekao je doktor Bumbaširević za Srpski telegraf i potom dodao:

Prija joj da izlazi napolje jer se psihički oseća mnogo bolje, ali još neće moći da ide kući, rekao je stručnjak

- Iako se Dea odlično oporavlja, još uvek ne možemo da je pustimo da ode kući. Ona mora da ide na česte preglede i bude pod nadzorom lekara iako je njeno stanje sve bolje iz dana u dan.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uspešno se oporavlja posle nesreće... Dea Đurđević

Da je Đurđevićka mnogo bolje, svedoči i činjenica da se prekjuče pojavila na jednoj reviji koja je održana u prestonici, pa je blistala, a tada joj je uručena i nagrada za damu godine. Međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama iz javnog života Srbije i Evrope Dama godine 2019 okupila je brojne dame, a Đurđevićki je pripalo ovo značajno priznanje. Ona nije krila oduševljenje zbog toga što je dobila ovu nagradu, pa je držala kratak, ali emotivan govor.

Dea: Nadam se da ću uskoro moći i da se vratim na posao, to jedva čekam

- Nisam očekivala nagradu, ali mi jako prija što sam je dobila. Ovo je moja, mamina, Mladenova i Pinkova zajednička nagrada. Čitava redakcija, moji najbliži i ja smo pobedili - rekla je Dea.

Voditeljka je potom dodala da joj je najveća nagrada to što je živa i što može da hoda i kreće se.

- Nagrada mi je i što mogu da hodam, što sve ide nabolje i što imam redakciju koja je uz mene i koja me ne napušta. Sada se osećam mnogo bolje, manje boli, primam mnogo manje terapije nego na početku. Nadam se da ću uskoro moći i da se vratim na posao. Jedva čekam - rekla je nasmejana Đurđevićka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading