Brak joj se raspada, a JK smanjuje grudi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Jelena Karleuša kao da ne mari što joj se brak raspada, pa isključivo razmišlja o tome kako da izgleda što bolje! I pored ozbiljnih stresova i velikih problema koji su je koštali zajednice sa fudbalerom Duškom Tošićem, Jelena je našla vremena da ode u Tursku, izvadi stare i stavi nove silikone!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jeleni je izgled na prvom mestu...

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je posetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjene silikona u grudima. Ona se duže vreme žali na bolove u kičmi i donjem delu leđa, te je rešila da smanji svoje poprsje kod jednog od najboljih u ovoj branši, a doktor koji je Karleušu operisao je njen dugogodišnji lekar.

 I pored ozbiljnih stresova i velikih problema koji su je koštali zajednice sa Duškom, Jeleni je na prvom mestu izgled

- Jelena je posle smrti majke naglo izgubila na kilaži zbog velikog stresa, a razlog je bio taj što je vrlo malo jela. Dešavalo se da u toku jednog dana samo popije malo vode i ništa ne stavi u usta. To je povuklo i druge probleme, pa su odjednom počeli da joj se javljaju bolovi u kičmi i leđima. Dok je pauzirala sa snimanjem "Zvezda Granda", JK je iskoristila vreme i otišla u Istanbul, gde je prvo imala pregled - otkriva naš dobro upućen sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/nstagram.com/karleusastar
Otišla da smanji grudi..

Po našim saznanjima, doktor joj je rekao da su njena leđa oslabila usled naglog gubitka kilaže i da ne bi bilo loše da za sada malo smanji grudi i da će lako kasnije da ih poveća, ako se opet odluči na taj korak. JK je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju.

- Jelena se već posle tri dana od operacije sasvim dobro oporavila da je mogla da šeta i ustaje, a posle nekoliko dana se spakovala i vratila u Srbiju zbog posla. Ona je, međutim, danima pila jake lekove za bolove preventivno, iako nije imala veće probleme - otkriva naš izvor.

U prilog našim saznanjima govore i fotografije na kojima se vidi kako su ispred Jelene na snimanjima brojne kutije sa tabletama i pilule koje je pevačica morala da nosi svuda sa sobom kako bi uzimala propisanu terapiju nakon estetske intervencije. Njoj su grudi sada evidentno manje, a pevačica je svoje novo poprsje već prikazivala na društvenim mrežama, te su je pojedini pratioci već pitali da li je išla pod nož.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

25.04.2019 07:31

Nije mogla više da ih nosi. Otežalo to, popucali nosači.

Odgovori 12 0