Znala sam da sam niža klasa: Stoja progovorila o teškim životnim trenucima i želji da postane ime i prezime!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

25.04.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stojanka Novaković Stoja, koja je rođena je u selu Perlez u blizini Zrenjanina, udala se sa 16 godina, a u 17. rodila sina Milana. Dve godine kasnije njen suprug je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Stoja i njen sin morali su da napuste porodičnu kuću, te je ona ostala sama na ulici sa sinom.

RepublikaFoto: instagram.com/stojainstitucija
Stojanka Novaković Stoja...

- Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred - rekla je Stoja svojevremeno.

Stanovala je kod drugarice koja je brinula o malom Milanu dok Stoja nastupa. Postepeno je njen bend počeo da dobija ponude da nastupa van sela, pa su svirali po kafanama, restoranima i diskotekama, te zabavljali goste na ispraćajima i svadbama.

Kako kaže, najbolji prijatelji u životu su joj bili roditelji, a danas je to njen sin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading