Svi se čude: Žena Marka Bulata pokazala sina, a liniju je dovela do savršenstva u kratkom vremenskom roku!

Autor: Blic

Zabava

29.04.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat porodila se krajem marta i rodila sina Savu. Pevač Marko nije krio sreću i ponos.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Marija i Marko Bulat

- Naša sreća je sada potpuna. Rodila meni moja Mara princa. Ne mogu da opišem radost i zadovoljstvo. Kažu treća je sreća i to muško. Posle dve princeze koje imamo - Sofije, Marijine ćerke iz prvog braka i Dorotee koju smo dobili pre dve godine, sad smo dobili i naslednika. Drugačiji je osećaj, a on je prelep - ispričao je tada on.

- Dobili smo sina Savu, stigla je terminska beba u devetom mesecu, ali eto, opet smo završili na Institutu za neonatologiju. Tu smo bili i sa ćerkicom jer je preveremeno bila rođena, a Sava prilikom prirodnog porođaja... verovatno je udahnuo malo i progutao one plodove vodice i onda su morali da ga isprate jer je na plućima bilo nekih problema. Evo na sreću, sve se dobro završilo - rekao je nedavno ponosni tata, pa otkrio da Sava liči na mamu Mariju, koja je mnoge raspametila objavom.

Foto: instagram.com/marija_bulat
Marija Bulat

Sa naslednikom u rukama, pokazala je zavidnu liniju i go stomak samo mesec dana nakon trećeg porođaja.

- Dorotea je ukrala svu ljubav, ćerkica je maza. Evo i sin je stigao sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo - dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading