Ko bi rekao da je takav? Sloba priznao da mu Kija nedostaje, a ona otkrila detalj o njemu zbog kojeg ga je obožavala!

Autor: Alo.rs

Zabava

30.04.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put, posle pet godina, bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović nisu proveli Uskrs zajedno.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba...

Njih dvoje vežu lepa sećanja za zajedničke trenutke, pa je Kija otkrila kako su izgledali praznici dok su ona i Sloba bili zajedno.

- Odemo kod svoje porodice na ručak i onda se posle ručka nađemo i on je uvek bio taj koji mi je posebno ukrašavao jaja. Umetnik u duši... Obožavala sam to, stvarno je to bilo lepo od njega. Ja nisam nešto bila umetnički nastrojena -  priznala je Kija.

Sloba je priznao da li je tužan zbog toga što ove godine Uskrs ne slavi sa Kijom.

- Postoji nešto... Nije žal, ali čudno je sve to, kada poslednjih pet Uskrsa provedeš sa nekim, a sad treba da izmišljaš nešto novo, sa kim ćeš da ga provedeš. Jeste malo čudno - priznao je Sloba. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lea

30.04.2019 12:43

Za vaskrs na ručku svako kod svoje mame,valjda supružnici trebaju da se dogovore i posete obe majke zajedno,Čudan neki brak bio i ne čudi me da se raspao.Prestanite nas smarati sa ovo dvoje.Kao da su oni jedini što su se razveli.Zašto im dajete na važnosti,da je bilo ljubavi,ne bi bilo ni prevara,a onda ni uspešnih karijera.Niko nije "razvod"tako unovčijo kao ovo dvoje.Zar treba da ih žalimo?

Odgovori 5 16