Baš je srećnica! Prija priznala: Prvih 15 dana Filip je više čuvao Aleksandra!

Autor:

Zabava

01.05.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović pre dva meseca se porodila i na svet donela sina kome su njen suprug, Filip Živojinović i ona dali ime Aleksandar. Prija je odlučila da se uskoro vrati poslu, a nedavno je otkrila da se Filip više brinuo o njihovom sinu kada se porodila.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra__official
Ona uživa... Filip i Aleksandra

Pevačica se porodila carskim rezom, zbog čega je nakon porođaja morala dosta da miruje, a za to vreme njen suprug brinuo se o bebi:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Uživa u odgajanju sina... Prija

- Mislim da sam se snašla odlično, iako sam puno razmišljala o tome kako ću se snaći. Filip mi najviše pomaže, mi smo 24 sata zajedno i sa bebom. U početku je on bio više budan, jer je hteo da odmaram i da ležim. Prvih 10-15 dana je on više presvlačio bebu i hranio i čuvao ga. Carski rez je bio u pitanju i morala sam da ležim, da odmaram. Beba više liči na Filipa za sada - priznala je Aleksandra Prijović u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Aleksandra i Filip venčali su se 21. juna prošle godina, a 6. marta postali su roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading