Mlađan Dinkić posavetovao Bobana Rajovića, a onda je pevač objavio "Žestinu"!

Autor:

Zabava

04.05.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko nedelja, koliko ima otkako je najavio duet sa "Dream" bendom, pesma “Žestina” konačno je ugledala svetlost dana na Jutjub kanalu folk zvezde Bobana Rajovića.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Ima novi hit...

Pesmu koja je prilično drugačija od svega što je izašlo u poslednje vreme za nepuna 24 sata ima više od 100.000 regularnih pregleda na Jutjubu, a ono što je zanimljivo jeste da ne može da se pročita nijedan negativan komentar na novi hit.

- Drago mi je što je u pitanju kvalitetna i vesela pesma, i sto ju je uradila ozbiljna ekipa, a kako će to sve proći kod publike samo Bog zna u ovom, da kažem, čudnom muzičkom vremenu - sa osmehom je počeo Boban.

RepublikaFoto: Republika
Mlađan Dinkić sa suprugom...

- Pesmu sam snimio sa anonimnim bendom na predlog Mlađana Dinkića i smatram da sam napravio odličan poslovni potez. Drago mi je što Aca Sofronijević svira u pesmi i što je deo ove ekipe, a svoj deo je odradio onako kako se od njega i očekivalo - besprekorno! "Dream" bendu od srca želim srećnu i uspešnu karijeru i nadam se da ću im biti talija. Moram da napomenem da je aranžman radio Mare Milošević, naročito jer je ovo prvi put da sarađujemo. Radostan sam zbog toga i presrećan zbog prvih reakcija na pesmu. Komentari su odlični, a to je jedino važno - kaže Boban koji je u karijeri već četiri puta mlađim kolegama činio i prihvatao da snimi duet, u želji da im pomogne.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Boban Rajović i Aca Sofronijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading