(VIDEO) Haos u Parovima: Devojka Ivana Marinković ponovo pokušala da ga udari, a onda priznala sa kakvim poremećajem se bori!

Autor:

Zabava

13.05.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama između Ivana Marinkovića i Jelene Ilić se nastavlja.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Napad na Ivana...

Jeleni je nakon sukoba u subotu pozlilo, a sinoć je priznala sa kakvim poremećajem se bori, a krila je to od svih.

Ilićeva se bori sa napadima panike, a jedan je doživela u izolaciji.

- Momci iz obezbeđenje nisu znali šta mi se dešava, jer prosto nisam ni pričala o tome i  otišli su do produkcije i pitali mogu li da mi daju lek protiv napada. To se daje četvrtina ili pola i sad pazimo na to - rekla je ona, a voditeljka ju je tešila da napadi panike nisu ništa što se ne može rešiti i da se to dešava i ljudima u spoljnom svetu, u rijalitiju pogotovo.

Foto: facebook.com/Zadko Sila
Jelena i Ivan

Tada je ustao Ivan i ponovo isprovocirao Jelenu.

- Jelena je sada u pravu, ali opet laže jednu stvar. Ja neću dozvoliti bilo ko da pravi budalu i ološa od mene, nisam dozvolio to ni majci, pa neću ni njoj - rekao je Ivan, a Jelena je ponovo pokušala da nasrne na njega, a cimeri iz vile su je sprečili.

Izašla je napolje kako bi se smirila, a sa njom i Vesna Rivas. Napolje je izašao i Ivan koji je samo gledao u nju, a potom ušao u vilu i rasplakao se.

Posle emisije Jelena i Ivan su se pomirili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading