Karleuša popljuvala Nevenu, a za ovu pevačicu navija na Evroviziji!

Autor:

Zabava

17.05.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša nakon nastupa Nevene Božović imala je bezbroj kritika na njen nastup na Evroviziji. Doduše, njoj se nimalo ne dopada izbor predstavnika.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Karleuša
Jelena Karleuša

Popularna JK  na Instagramu je napisala kako nam nikada neće krenuti na bolje sve dok nas na velikim takmičenjima predstavlja neko poput Nevene.

- Sve dok Srbija na Eurosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje, svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da se radi hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Eurosong je takmičenje u ideji, poruci, uz ozbiljno koketiranje s LGBT stavovima. Koga LGBT 'ne oseti', taj na Eurosongu neće napraviti ništa - napisala je Jelena na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen
Karleuša prati Nevenin nastup

Iako je nezadovoljna izborom našeg predstavnika, Jelena nije propustila drugo polufinale Evrovizije, pa je sa svojim fanovima podelila i za koga navija.

Predstavnica Makedonije Tamara Todevska, sestra pevačice Tijane Dapčević, oduševila je publiku izvođenjem numere "Proud" i plasirala se u finale najpopularnijeg evropsko-muzičkog takmičenja, a oduševila je i Karleušu.

Ona je pomno pratila Tamarin nastup, a potom pitala ćerku Atinu, "Hoće li ona pobediti?", dok je devojčica klimnula glavom, a potom nastavila da uživa u performnsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

17.05.2019 20:16

Nikoga nije briga šta misli JK otvaračica usta,

Odgovori 11 0
Slobodan gradjanin j

18.05.2019 06:36

Karleusinim bi bilo pametnije da zaveže jezici i nikog ne proziva. Prvo nek očisti u svom dvoristu. Mislim da kurva luk nemoze očistiti zato nek zaveze. SRAM JE BILO.