Ne glumi dobricu, kaži šta misliš o Luni, Ani, Editi i svojim fanovima: Kija se javno obračunava sa Slobom!

Autor:

Zabava

19.05.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj da ostanu u dobrim odnosima, Kristini Kiji Kockar i Slobi Radanoviću, očigledno nije pošlo za rukom budući da je pevačica odlučila da svu istinu iznese javno i ovim završi zauvek sa svojim bivšim suprugom.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Neće više da ćuti... Kija sve sasula Slobi

Naime, sve je počelo kada je Slobodan objavio fotografiju koja je bila uvredljiva za Kijinu majku, zbog čega se Kockarova razbesnela, a onda na svom profilu na instgaramu objavile sve što joj je bilo na duši:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija otkriva šta Sloba misli o Luni...

- Fanovi mog privatnog života koji toliko žele da ga uređuju i fanovi mog bivšeg muža mogu slobodno da me otprate. Moja karijera nije bivši muž koji koristi svaku priliku da me u javnosti blati, ali ne lično, nego da na kraju ispadne on svetac, a ima šta da kaže van kamera. Počni da govoriš istinu šta misliš o Luni, njenoj porodici, Cecinoj deci, humanitarnim akcijama, Đaniju, Jali i Bubi i tog našeg menadžera kojeg si pljuvao letos, o Ani K, Editi i na kraju kako nazivaš svoje fanove koji ti dolaze na nastupe i kako se tvoje obezbeđenje obraća njima dok se ti smeješ - navodila je Kija pa dodala:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Baš se razbesnela... Kija Kockar

- Dragi moji, neka vam on sam kaže šta misli, a ne preko mojih leđa više da se pere i da glumi dobricu. Sve ružne stvari je sam pričao. To je njegov problem, ali ako mene upliće, evo... Ako sam ja dobra prema njemu, to je moja veličina jer njegova ružna dela i reči su samo njegove. Dugo sam msililad a je ispravno ko tebe kamenom, ti njega hlebom i pustim da Bog sve presudi, ali akde malo istine - napisala je Kristina koja je nastavku istakla da njoj crkveni razvod ne znači jer više ne oseća ništa prema bivšem suprugu.

Kija se ovde nije zaustavila:

- I ko ne želi javno odgovor - ne vređa javno. Dosta toga smo mi rešavali u četiri zida i ovo bi, ali kad hoćeš javno - dobićeš javno. A ti koji mene osuđuju što ti odgovaram za nešto sto si ti postavio na stori aludirajući na moju majku - nisu normalni kao i ti. Vidimo se 27 - napisala je Kockarova.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Sve iznela javno...

Nakon ovoga Slobodan se oglasio samo jednom objavom, naime on je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj je pisalo: "OMG" (O moj Bože).

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba se ovome nije nadao...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jeca

19.05.2019 14:42

Podrzavala sam i podrzavam Kiju ali licno mislim da se malo pogubila, malo vise...Decko je ispricao vic koji sam i sama negde cula ne spomenuvsi niciju majku, i ubedjena sam, bez ikakve namere da uvredi Kijinu mamu i neznam zasto se ona tu pronasla i zasto je tako odreagovala u javnosti? I da je uvredio kao sto mislim da nije, Kija bi bila mnogo "veca" u ocima mnogih da nije odmah skocila i krenula sa iznosenjem "prljavog vesa" i ogovaranjem. To mi je ruzno kao sto mi je bilo ruzno sve sto je Sloba njoj uradio u zadrugi 1!

Odgovori 6 24
Srđan

19.05.2019 17:29

@Jeca - Sloba je lažov i nepouzdan čovek koji nikada ne govori istinu. Živi u blatu svojih laži.

Odgovori 24 3
lea

19.05.2019 16:47

Ova svakim danom ispada sve jadnija.Aman ženo on jeste loš,a nisi ni ti bolja.Vas dvoje dva ološa zasliužujete jedno drugo.Koliko moraš biti jadan da ideš u javnost sa stvarima koje ste možda kao supružnici zajedno komentarisali.A taj bednik će kao u uvek na sve ove tvoje bljuvotine da ćuti.Jadni ste oboje!

Odgovori 12 25
jelena

19.05.2019 20:25

@lea - Sloba se nije javno izjasnio o Luni, da li je pogrešio za švaleraciju i da li je čeka da izadje iz Zadruge.

Odgovori 18 0