Sloba odlepio zbog pitanja: Ponovo se povela priča o korišćenju narkotika, a šokiraće vas njegov odgovor!

Autor:

Zabava

18.05.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pred ulazak u prvu Zadrugu Slobi Radanovića je zadesila neprijatna situacija kada je policija pronašla kokain u automobilu koji je tada vozio.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radanović

Sloba je ovo demantovao i rekao kako automobil nije njegov, već njegovog brata, ali da ni nedozvoljena supstanca nije bila njegova.

Kada su ga pripadnici sedme sile upitali za ovaj skandal, on je poprilično burno reagovao i pomalo se zbunio dok je davao odgovor.

- Odakle tebi sve to?! Da li može neko normalnije pitanje ili da ne odgovaram uopšte?! Kakva droga?! Nije pronađena nikakva droga u mojim kolima! Pronađena je droga u autu koji nije moj! Auto je bio od mog druga, ali droga nije bila njegova nego od trećeg lika… Da ti ne objašnjavam… - rekao je Sloba i tako se sav upetljao, te nikome nije jasno šta je želeo da kaže.

Podsetimo i Kija Kockar je svom bivšem suprugu  prebacivala za ovaj skandal i navodila da ga je upravo ona spasavala kako ne bi odgovarao za ovo delo što je pevač demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

18.05.2019 21:19

Slobodan celog života laže. Lažov notorni. Neozbiljan tip.