Jovanovićka prekinula romansu sa Milijem: Reper šutnuo Saru zbog starlete!

Autor:

Zabava

20.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Sara Jovanović i reper Marko Milivojević Mili prekinuli su vezu, a kako Srpski telegraf saznaje, romansa je pukla zbog poznate starlete!

RepublikaFoto: instagram.com/sarajoofficial
Sara Jovanović...

Naime, Milija je sa nogu oborila ni manje ni više do rijaliti-učesnica Anamarija Džambazov, od koje se reper ne odvaja, a o čemu svedoče i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Milivojević je rešio da zbog atraktivne crnke stavi tačku na vezu sa Jovanovićkom, iako se dosta pisalo o tome da im u vezi cvetaju ruže.

- Mili je Anamariju upoznao na jednom prestoničkom splavu, a od trenutka kad su se upoznali, non-stop se čuju. Oni su, preko zajedničkih prijatelja, slučajno završili u istom separeu, pa su varnice odmah sevnule. Celo veče su ćaskali i bili dobro raspoloženi, a od trenutka kad su razmenili brojeve telefona, non-stop se čuju. Mili je Anamariji rekao da već dugo planira da raskine sa Sarom jer se mnogo razlikuju i da njihova veza nema budućnost. Čim je raskinuo sa pevačicom, počeo je da izlazi sa Džambazovom, a odlično se slažu - priča izvor blizak starleti.

RepublikaFoto: printscreen
Mili i Anamarija...

Mili i Anamarija ne kriju da uživaju u vezi, pa se već neko vreme zajedno pojavljuju u noćnom provodu i na raznim javnim događajima, dok pevačica, sa druge strane, ne govori o raskidu sa Milivojevićem.

Mili i Anamarija se ne odvajaju otkad su se upoznali u noćnom provodu

Inače, reper je vezu sa Jovanovićkom započeo nakon što su se oboje bili na žurki gde su malo više popili, a onda su i poljupci pali. Iako Sara nije želela da iznosi detalje o vezi sa reperom koji je donedavno bio iza rešetaka zbog kršenja zakona, brzo se saznalo za njihovu romansu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sara...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading