RTS bez objašnjenja ukinuo emisiju Vesne Dedić: Voditeljka se oglasila, a evo kakav odgovor je dobila od javnog servisa!

Autor: Informer

Zabava

29.05.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija Vesne Dedić "Balkanskom ulicom" je u nedelju izbačena iz programske šeme RTS-a.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić...

Voditeljka je istakla da ne zna zbog čega je do ovoga došlo.

- Gledaoci me pitaju zbog čega se često "Balkanskom ulicom" izbacuje iz programske šeme, zašto je emisija skraćena na pola sata, zbog čega nema bolji termin... Ja sam običan autor, radnik RTS i adresa za sva ta pitanja je rukovodstvo Javnog servisa, kome sam pisala nekoliko puta. Pitala sam da mi pomognu da razumem zbog čega se emisija, koju ljudi već 17 godina cene, očigledno tretira kao najmanje bitan sadržaj RTS. Nažalost, nikad nisam dobila pisani odgovor, pa ne mogu da vam kažem ni zbog čega je ove nedelje u mom terminu emitovana repriza domaće serije "Biser Bojane" -  istakla je Vesna Dedić.

- Ja sam običan državni službenik, pa morate da pozovete ili direktora Dragana Bujoševića ili urednicu Zabavnog programa Oliveru Kovačević.

RepublikaFoto: Promo foto
Vesna...

Ni direktor, ni urednica nisu bili dostupni za komentar, a jedini odgovor stigao od pres službe Javnog servisa.

- Sve televizije zadržavaju pravo na izmenu šema, i to isključivo iz programskih razloga. Pomenuta emisija nije jedina čije je emitovanje odloženo ili pomereno, a razlozi za to nisu uvek isti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

29.05.2019 18:30

Sramota da se ukine emisija koja traje 17 godina. Super je emisija. Jedino nju gledam uz neke reprize.

Odgovori 12 0
Miško

30.05.2019 12:17

Nastavlja se uništavanje RTS Javnog servisa.