Piksijeva ćerka drugoj bebi dala još neobičnije ime, a evo šta je još otkrila nakon porođaja!

Autor:

Zabava

01.06.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Valente, najstarija ćerka Dragana Stojkovića Piksija prošle godine priredila je čak tri raskošna venčanja sa suprugom, automobilistom Ugom Valnenteom, a tada su već imali dvogodišnju ćerku Indiju Rouz.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tri puta izgovorili "da"... Anja i Ugo sa njenim roditeljima Snežanom i Draganom Stojkovićem

Piksijeva mezimica juče je na svet donela drugu ćerku koju je, takođe, dobila u braku sa popularnim automobilistom, a kojoj su dali ime Kasia Ginza što je ponosna mama i objavila na svom profilu na instagramu.

Foto: instagram.com/anja
I druga ćerka joj ima dva imena...

Anja je samo nekoliko časova pre potođaja napravila nekoliko fotografija sa svojom starijom ćerkicom i kada je objavila sliku, obratila se svojoj tek rođenoj ćerkici:

- Malena, da smo samo znali da ćemo ići na porođaj nekoliko sati nakon ovoga - napisala je Anja i tagovala svog supruga Uga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little did we know I’d be going into labor a few hours after this was taken ?: @hugo #40weekspregnant

A post shared by Anja Valente (@anja) on May 31, 2019 at 7:09am PDT

Anja i Ugo, posle dva venčanja koja su organizovali u Francuskoj, sudbonosno "da" izgovorili su i u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su proslavu imali u jednom prestoničkom restoranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading