Svi detalji venčanja Lole Smiljanića i Tamare Čupković: Uz ovu pesmu su mladenci zaplesali!

Autor:

Zabava

02.06.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O raskošnom venčanju Milana Lole Smiljanića i njegove izabranice, lepe Tamare Čupković dugo će se pričati, budući da je sve organizovano na najvišem nivou, da su svadbi prisustvovale briojne zvanice iz samog vrha fudbala, kao i da je mlada imala bajkovitu venčanicu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Fudbaler i studentkinja organizovali svadbu za pamćenje... Lola i Tamara
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Najpre su "da" izgovorili u crkvi...

Smiljanić i Čupkovićeva danas su se najpre venčali u Hramu svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, a potom su upriličili i građansko venčanje u jednom beogradskom restoranu.

Sklapanju crkvenog braka prisustvovale su samo neke Loline kolege poput Saše Ilića, ali i nekadašnjih saigrača Marka Jovanovića, Marka Šćepovića, Borka Veselinovića kao i Nemanje Tomića koji je Smiljaniću kumovao.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Iz crkve pravo u restoran...

Nakon obreda crkvenog venčanja, gde je mladu do oltara dopratio brat, mladenci i svatovi uputili su se u restoran gde su pristigle i druge zvanice, ali i brojne Loline kolege poput Aleksandra Kolarova, Duška Tošića, Adema Ljajića, Danka Lazovića, Zorana Tošića Bambija, Vladimira Stojkovića i drugih.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Građanskom venčanju prisustvovali brojni fudbaleri...

Mladenci su nakon sklapanja građanskog braka i fotografisanja sa gostima odigrali prvi ples uz pesmu Petra Graša "Ako te pitaju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exclusivno...Prvi ples. Lola&Tamara

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Jun 2, 2019 at 9:49am PDT

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zaplesali uz Petra Graša...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading