Mnoge kolege su želele da me vide u sanduku! Darko Lazić progovorio o estradi, bivšoj ženi, porocima!

Autor:

Zabava

05.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, čim je izbacio novu dugo najavljivanu pesmu "Majko", osetio je veliku ljubomoru kolega, a kako za Srpski telegraf kaže, nakon nesreće video je ko su mu pravi, a ko lažni prijatelji. On tvrdi da su mnogi sa estrade sumnjali u to da će on opet zapevati, ali kako i sam kaže, sada im je zapušio usta.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić...

- Pesma je zaista dobra i to ne kažem ja, već o tome govore pregledi, siguran sam da će je brzo pevati i po klubovima. Mnoge kolege su mi čestitale, naravno, ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam mrtav i ispod zemlje pošto sam sada mnogima opet konkurencija - kaže Darko i objašnjava kako ga nerviraju priče da je novu pesmu posvetio bivšoj ženi Ani Sević.

 Darko: Ana nije više deo mog života, ne zanima me kao žena, nisam joj posvetio novu pesmu

- Pesmu "Majko" nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. To su, bre, nebuloze. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da smo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, tj. odavno nije deo mog života i glupo je da pričamo bilo šta vezano za nju - rekao je Lazić.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Konačno se razveli zakonski

Darko Lazić i Ana Sević zakonski su se razveli, i to 16. maja. To je i sam pevač potvrdio, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana. Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali jer su odmah iz Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

Naime, reči Darkove pesme umnogome podsećaju na nedavna dešavanja u njegovom životu, a kako su mediji često navodili da se njegova majka uvek protivila njegovoj vezi s Anom, a ni tokom njihovog braka nije bilo ništa bolje, on joj u pesmi priznaje da je bila u pravu, te da ga je svaka njena suza stigla. Folk pevač je i spot za ovu autobiografsku numeru uradio s elementima iz stvarnog života jer se u njemu smenjuju slike saobraćajne nesreće, koju je nedavno preživeo, a mnogi su primetili da devojka u spotu u pojedinim kadrovima neodoljivo podseća na Sevićku. On na kraju priznaje i da "za njegovu tugu nema leka jer je ona kraj drugog čoveka", što se takođe podudara sa stvarnošću s obzirom na to da je njegova bivša draga srećna pored crnogorskog biznismena Danijela Nedeljkovića.

Pošto će Darko uskoro drugi put postati otac, pitali smo ga da li se najzad skrasio i uozbiljio. Njegova verenica Marina je u poodmakloj trudnoći i više puta je naglašavala da se pevač malo opustio otkako se oporavio.

Foto: instagram.com/new_me911

Darko: Sada mogu da planiram venčanje sa Marinom

Nakon što je stavio tačku na brak sa Sevićkom, Darko ne krije da jedva čeka da opet stane na ludi kamen.

- Sada Marina i ja možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin Mihajlo ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko.

- Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno sada je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi - kaže Darko i napominje da više nema poroka, samo ponekad drmne jednu rakiju, kojoj ne može da odoli:

- Slab sam na rakiju, pa to je strašno. Inače, zaista ništa ne pijem niti smem zbog lekova koje uzimam. Zaista sam disciplinovan i sve držim pod kontrolom. Iza mene je, još jednom kažem, sve to - i droga i alkohol.

Podsećanja radi, Darko je pre nesreće dosta pio i konzumirao narkotike. Vodio je brz život i nije mislio na posledice sve do trenutka jezive nesreće. Nakon toga stavio je tačku na sve loše i otpočeo zajednički život sa verenicom Marinom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading