Sergej bez dlake na jeziku o Evroviziji: Smatra da je Nevena bila sjajna, ali njemu se najviše dopala ova numera!

Autor:

Zabava

04.06.2019

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Ćetković dao je svoje mišljenje o Evroviziji, kao i o nominaciji za pevača godine od strane "Naxi" radija.

RepublikaFoto: Promo foto
Sergej Ćetković

Kao i svi veliki pevači, Sergej je bio izuzetno skroman i rekao da mu je sama čast što je uopšte nominovan, kao i da ne tipuje na pobedu.

- Nisam opterećen time da li ću osvojiti nagradu. Iskreno, ni ne očekujem je. Drago mi je što sam nominovan i meni je to špotvrda za moj rad - bio je iskren Sergej za "Republika.rs".koji je pre dva meseca objavio numeru "Ljubav". 

Od Sergeja smo mavikli da su novi singlovi najava za nove projekte i velike koncerte po Srbiji. Ipak, pevač tvrdi da koncert još uvek nije u planu.

Foto: printscreen/youtube.com
Sergej Ćetković

- Isključivo sam posvećen radu u studiju. Spremam novi album i trudim se da predstavim što bolji materijal - rekao je Sergej, koji je do sada bio poznat i po radu i produciranju pesama za druge kolege, ali tvrdi da mu ni to za sada nije u planu.

Sergej se osvrnuo na nedavno održanu Evroviziju na kojoj je učestvovao 2014. sa pesmom "Moj svijet".

- Učestvovao sam na tom takmičenju i bio sam prezadovoljan, iskreno ne verujem da ću više učestvovati, ali nikada se ne zna - rekao je slavni pevač i otkrio da je ponosan na makedonsku predstavnicu Tamaru Todevsku, kao i na našu Nevenu Božović.

- Obe su bile sjajne. I Nevena i Tamara su se sjajno predstavile. Meni se dopada i pobednička pesma, to je nešto približno onome što ja pevam - rekao je Sergej, a kada smo ga upitali da li misli da je Evrovizija izgubila na značaju i da nije ono što je nekada bio, izjasnio se:

- Vidite, Evrovizija ima ogromnu gledanost i to je znak da je nešto popularno, dobro i da treba da postoji - rekao je Sergej Ćetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading