Marina Tucaković otkrila ko je napisao čuveni Čolićev hit na koji se ona potpisala!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

10.06.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković ponosna je na sina Milana Laće Radulovića, koji je po svoj prilici profesionalna je slika i prilika svoje majke i oca Aleksandra Radulovića Fute.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marina Tucaković...

Marina je otkriva da su se njih dvoje podelili kada je u pitanju pisanje pesama za porodicu Ražnatović.

- Pesma “Rane” koju je napisao moj Laća je stvarno pokidala. Mi smo se sada lepo podelili - Ceca je moja muza, dok je Anastasija Laćina - objašnjava Marina.

RepublikaFoto: instagram.com/laccaofficial
Milan Radulović- Laća

- Dešavalo se da mi dobaci poneku reč koja nedostaje u stihu. Tako je bilo sa pesmom “Autogram” od Cece. Najgore je što neće da se potpiše na pesmu ako je ubacio samo jednu-dve reči i ja ga onda uvek teram - rekla je Marina i dodaje da je bila jedna situacija kada se pokajao zbog toga: "Kad smo radili za Čolu pesmu “Sto puta”, pisali smo je zajedno. Čak je i Čola rekao Laći: ‘Ajde da se potpišeš’, međutim, on mu je odgovorio: ‘Ne, ne taman posla.’ U međuvremenu ja tad dobijem dve hiljade evra od Sokoja za tu pesmu i on iz šale počne da psuje sebe što se nije potpisao. Onda sam ga smirila i rekla da ću mu ja dati te pare, kao što i jesam - ispričala je Marina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading