Lazukić treći put staje na ludi kamen: Natašin bivši se ženi sa šest godina starijom ženom!

Autor:

Zabava

11.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić se još nije razveo od Nataše Bekvalac, a već planira svadbu sa novom devojkom. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazukić će odmah nakon okončanja braka sa Bekvalčevom ponovo stati pred oltar i to ovog puta sa šest godina starijom devojkom, sa kojom je već pola godine u emotivnoj vezi. Upućeni u Lazukićev emotivni život navode da bivši košarkaš faktički već živi sa novom prebogatom devojkom čije je mesto prebivališta Cirih.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša i Luka...

- Luka je novu izabranicu već upoznao sa bliskim prijateljima, kojima su nedavno otkrili da planiraju venčanje za septembar. Jedino što u ovom trenutku može da poremeti planove jeste razvod od Nataše, koji treba da se okonča 20. juna, za kada je zakazano ročište. On planira da će na prvom ročištu brak biti poništen, te da će moći, prema planu, da se oženi novom devojkom - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Njegova izabranica živi u Cirihu i često dolazi u Beograd. Mnogo je bogata i upravo ona plaća Luki advokate u sporu koji ima sa Natašom. Ne samo to, nedavno mu je platila 19. 000 evra za operaciju leđa kako bi rešio problem koji je imao. Bez obzira na njen bankovni račun, venčanje će biti skromno, samo u krugu najbližih prijatelja i kumova - završava priču izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Luka Lazukić...

Kako dalje izvor navodi, Lazukić je insistirao da se venčanje odigra u septembru, baš u mesecu u kom su Nataša i on sklopili brak. Prema tvrdnjama bliskih prijatelja, Luka će se nakon venčanja i definitivno preseliti u Cirih, gde će nastaviti život sa novom izabranicom.

Upravo ta žena plaća Luki advokate u sporu koji ima sa Natašom, a nedavno mu je platila 19.000 evra za operaciju leđa

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Luku, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Foto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs

Luka osuđen za prebijanje Nataše

Luka je osuđen 25. aprila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno, zbog telesnih povreda koje je naneo Bekvalačevoj prošle godine u aprilu. U sudu je nakon završne reči sudija odmah izrekao presudu koja znači da ukoliko Luka ponovi isto krivično delo u naredne tri godine, onda će se primeniti deo odluke o bezuslovnoj kazni od osam meseci zatvora.

Podsećanja radi, Luka je u javnosti postao poznat kao Natašin dečko, za kog se ona udala na svoj rođendan 25. septembra 2017. Samo pola godine kasnije, Nataša je Luki rodila ćerku Katju, ali porodičnu idilu narušilo je porodično nasilje od Lazukića, koji je početkom aprila prošle godine pretukao Bekvalčevu u njenom stanu na Dedinju. Pop zvezda je Luku prijavila policiji, nakon čega mu je određena mera zabrane prilaska.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Katju nije video dva meseca

Lazukiću je izrečena prinudna mera viđanja ćerke u kontrolisanim uslovima svake srede u Centru za socijalni rad u Novom Sadu. Uprkos tome sto je Lazukić insistirao da mu se obezbede uslovi kako bi viđao ćerku, IT stručnjak se dva meseca nije pojavio u ustanovi kako bi proveo vreme sa naslednicom. Nataša svake nedelje dovodi Katju, ali se Luka ne pojavljuje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading