A gde ti je Luna koja sve ovo plaća? Anabela uživa u Rovinju, a fanovi je ispljuvali!

Autor:

Zabava

10.06.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas proteklih dana bila je u Rovinju sa ćerkicom Blankicom i svojim drugim suprugom Andrejem, a na ovom mestu napravila je i nekoliko fotografija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabelu ispljuvali fanovi...

Ispod jedne fotografije, na kojoj je Anabela sa ćerkicom i psom koji je, navodno, Lunin, fanovi su žestoko isprozivali Atijasovu koja te komentare ipak nije obrisala.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Uputili joj veoma ružne reči... Anabela sa najmlađom ćerkom u Rovinju

I dok pevačica uživa u sunčanom danu šetajući sa ćerkicom, neki od pratilaca podsetili su je na njenu najstariju mezimicu koja boravi u rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: instagram.com/anabelci
Nije brisala pogrdne komentare...

Neki od komentara koji su bili upućeni Anabeli, jesu i oni koji se odnose na to ko finansira ova njena putovanja: "A gde ti je Luna koja ovo plaća!?", "Glumica, glumi nivo. Nema veze sto su go*na oko nje, ćerku poslala da se javno ... da bi ona mogla glumiti "damu", fuj!" - poručili su pratioci Atijasovoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vele

10.06.2019 19:04

Poslala ćerku Lunu da snima erotiku a ona skida njen honorar sa tekućeg računa i troši. Grčka, Istanbul, Sarajevo, Abu Dabi, Rovinj.......

Odgovori 16 0