Trudim se da ne trpim: Dea otkrila kada se vraća na male ekrane i kakvo joj je trenutno zdravstveno stanje!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

18.06.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević, na koju je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, ističe da je sve bolje i bolje, kao i to da se na male ekrane ponovo vraća u julu. Ona se nada da će uskoro skinuti gips, te da zaista ne skida osmeh sa lica.

RepublikaFoto: Promo foto
Dea Đurđević...

- Bolje je. Sve je bolje i bolje. Nadam se da uskoro skidamo i gips pa se vraćam i na televiziju. Radim vežbe, doktori kažu da ide sve po planu - ispričala je Dea, koja je na jednoj prestoničkoj proslavi viđena u društvu dečka Mladena Mijatovića.

Bolove, kaže, uz adekvatnu terapiju skoro i ne trpi.

- Trudim se da ne trpim, uz terapiju" rekla je ona sa osmehom, koji ne skida sa lica: "Smeh te vodi kroz život! Uvek ti bude lakše... jedan pametan čovek mi je rekao", gledajući u Mladena naglasila je ona: "Kad ti je najteže, onda još jače!

Bez "zelenog svetla" lekara, ipak, neće se vraćati na voditeljski posao. Strpljivo će sačekati pravo vreme.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jedva čeka da se vrati u stolicu sa Sarapom...

- Ja bih volela (ranije), ali mi ne daju doktori. Kada doktori daju zeleno svetlo, ja dolazim! Čim Bumbašoirević kaže - može, ja dolazim.

- Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi čitava ekipa, saradici, čak mi i glavni i odgovorni nedostaju - dodala je ona sa još većim osmehom.

- Kad uključim televiziju svuda bih ja nešto dobacila, sve bih ja nešto uradila još bolje, mislim se, ali svaka mu čast (kolegi Sarapi), stvarno - zaključila je Dea.

- Vraćam se u julu - otkrila je Đurđevićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading