Stefan želi da preuzme biznis: Nagovaram mamu i tatu da se povuku!

Autor: Blic.rs

Zabava

20.06.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović priznao je javno da se već neko vreme trudi da nagovori svoje roditelje, Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, da malo više vremena uzmu za sebe.

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Stefan Živojinović

- Oni su toliko radili do 35, 40. godine, da sad imaju prostora da se povuku i da rade upola manje. Ali ipak malo vremena ostavljaju za sebe. Ja im kažem: 'Posvetite se sebi, idite na more sa prijateljima, izlazite, a mi ćemo da se snađemo. Živi smo, zdravi, radimo - rekao je u Jutarnjem programu Stefan sa osmehom. 

Što se njega tiče, kako kaže, na posao i medijsku pažnju je navikao. Ipak, ne voli da se pojavljuje u javnosti po svaku cenu, već samo kada za to ima dobar razlog.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba i Brena

- Ja sam u tome odmalena, tako da ni ne znam za drugo. Izolovao sam se jedno vreme kad sam bio u Americi, ali nama je imidž baš čvrst, mi na njemu radimo. Ja poslednjih godina, a moji roditelji ceo život, ne može to tako lako da se uništi - ispričao je pevač. 

On je dodao i da često govori roditeljima, Lepoj Breni i Bobi Živojinoviću, da odvoje više vremena za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

20.06.2019 13:27

Koji biznis? Biznis prodaje svojih nekretnina?