Lukas uputio teške reči Popoviću: "Grand" je bacio Tanju Savić i Darka Lazića u propast!

Autor:

Zabava

23.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojučerašnji veliki prijatelj Grand produkcije i Saše Popovića, folk zvezda Aca Lukas, žestoko je opleo po čelnicima ove diskografske kuće.

Foto: Insagram/Youtune
Tanja, Darko i Aca

Lukasu je zsmetala Sašina konstatacija da su on i Zorica Brunclik pali otkako nisu u Grandu, te e "razvezao jezik".

- Ako sam ja pao, evo da se prijavim ako može za sledeću sezonu kao takmičar, pa da probam da ustanem. Hoću dva mentora: i Đorđa i Davida. Niste vi pali zato što sam ja otišao, nego zato što su ljudi polako počeli da kapiraju, jer nisam jedino ja pametan i video to, nego mnogi. I neće da gledaju cirkus žirija, a vide da su kandidati ozbiljni statisti i nebitni su. E, zato vi padate, a Lukas je otišao jer ne voli da pada, a vaš pad neće sprečiti ni sto Lukasa, ni Jelena, ni Davida, ni Golijata. Provaljeni ste! Pozdravljam one koji mi nedostaju - Viki, Ana i Bosanac.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Saša Popović

Lukas je optužio čelnike ove kuće da su krivi za propast pojedinih pevača.

Konkretnije, Lukas misli na svojevremeni krah karijere Tanje Savić, kao i probleme Darka Lazića zbog kojih je bio na ivici smrti.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Umesto kriminalno smešne rečenice koju je izgovorio Popović: "Setite se Ace Lukasa", ja bih pitao: Sećate li se i koliko vas prošlogodišnjeg pobednika, gde se trenutno nalazi i kako ide njegova vrtoglava karijera? Dečko nije loš, ali izlomi se ceo "Grand" da napravi od njega veliku zvezdu tako što sam i ja zaboravio kako se ono zvaše! Da znaju i hoće, mogli bi i od moje pokojne babe da naprave zvezdu. Treba deci dati menadžment i logistiku, a ne pilićare koji će na kvantitet skupljati po 200-300 evra od zarade "Zvezda Granda"! Inače, to bi bilo polovina! I što Tanja Savić danas nije druga Ceca, i što je Darko Lazić na*ebao u životu jer nikog nije bilo briga za njega, jer nije imao ozbiljan menadžment, i što jos nijedna zvezda "Granda" nije imala ozbiljniji koncert u Beogradu, nego se motaju po romskim svadbama i privatnim žurkama, a mažu im oči brojnim učešćem u raznoraznim emisijama, veoma gledane televizije "Grand", koja svaka ponaosob emisija moze da počne pozdravom voditelja: "Dobar dan, Popoviću, dobro veče, Breno", pošto ih samo oni i gledaju. Ima izuzetaka, procentualno zanemarljivih, koji su i postali popularni, ali tek onda kada su shvatili da treba da uzmu stvar u svoje ruke. Poput poslednjeg pobednika kog sam zapamtio, a on se zove Amar Gile. I eto, pošto reče Popović da me puno voli, da mu skinem brigu, nisam pao, sa mnom je sve u redu, nema mesta sekiraciji - rekao je Aca za beogradske medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefan

23.06.2019 08:45

Lukas pametno zbori ono što narod misli.

Odgovori 23 0
Gale

23.06.2019 10:41

Svi su mislili Lukas je lud. Ali sve ovo što je izneo pametno je izrečeno.

Odgovori 23 0
Maja

23.06.2019 11:22

Bravo Aco!!!

Odgovori 20 0