Karleuša iskrenija nego ikad: Zvezde Granda su mi pomogle da prebrodim najteži period u životu!

Autor: Svet

Zabava

23.06.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje Zvezde Granda nedavno je došlo do svog kraja! Kao i sveke emisije i finale je proteklo u negodovanju žirija i borbe za što bolji plasman kandidata.

Foto: youtube.com/Reflektor
Jelena Karleuša

Pobednica šoua Zvezde Granda 2019 je Džejla ramović na koju je njena mentorka Marija Šerifović i više nego ponosna.

Ipak, Jelena Karleuša bila je veoma ostrašćena i sigurna na svoje kandidate, te nije krila nezadovoljstvo, pa je neke od pevača koji su glasali nazvala i "kurtonima".

- I jesu kurtoni. Kakav je to način? To je kao da proglasiš Mesija za najboljeg igrača godine, a drugo mesto daš igraču iz FK Donje Brijanje! Ronaldo ti ne bude u konkurenciji?!? Pa gde to ima?! Uostalom, ko od mene još očekuje da ćutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću - rekla je ona i dodala da njena borba za kandidate nema veze sa Džejlom o kojoj ima lepo mišljenje.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena Karleuša

– Džejla je veoma lepa, mlada devojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenju ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nju i Milicu - rekla je ona, ali je dodala da će Džejla morati mnogo da radi na sebi, jer nema harizmu.

- Ali moram da kažem da se u životu i šou-biznisu ne pobeđuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobedi da bi uradila nešto više - rekla je Jelena.

Ipak, pevačica je bila iskrena i dodala da su Zvezde Granda pomogle da prebrodi najteži period u životu.

– Generalno je ceo period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. Zvezde Granda su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan - rekla je Jelena Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

23.06.2019 18:05

Moram da se saglasim sa Jelenom da žiri nije ispunio svoj zadatak pošteno. JK je sve kazala.