Uhapšen pevač "Lapsus" benda na snimanju spota!

Zabava

07.09.2017

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplji spot u karijeri najvećeg muzičkog fenomena u regionu "Lapsus band-a" za pesmu "Santa leda" umalo nije bio snimljen, jer je još pre nego što je zabeležen prvi kadar, pevač Emir priveden od strane smederevske policije jer kod sebe nije imao lična dokumenta.

RepublikaFoto: Promo foto
Lapsus Band

- Za potrebe snimanja zakupili smo smederevsku tvrđavu jer je radnja spota smeštena u doba starog Rima. Došao sam pre svih i popeo sam se na bedeme da vidim kako izgleda ceo prostor kada su mi prišli policajci i upitali me šta radim tu. Rekao sam da sam pevač i da snimam spot, ali su me oni upitali za lične isprave koje sam zaboravio u Beogradu. Tada su mi stavili lisice i odveli me u stanicu. Pokazivao sam im i spotove na "jutjubu", ali to nije pomoglo već su me zadržali dva sata dok nisu stigla dokumenta iz Beograda – rekao je pevač najpopularnijeg mladog benda na Balkanu koji ipak podržava organe reda.

Pogledajte neke od kadrova sa seta:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading