Svi su čekali njenu reakciju: Kija Kockar ovako prokomentarisala Luninu pobedu!

Autor: Pink.rs

Zabava

07.07.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedu u drugoj sezoni "Zadruge" sinoć je odnela Luna Đogani koja je prethodne godine, u prvoj sezoni, u samom finišu izgubila od ljute suparnice Kije Kockar, koja je odnela ubedljivu pobedu i ponela titulu miljenice nacije.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani...

Godinu dana kasnije, na tronu se našla Luna, zadrugarka koju su svojevremeno mnogi osudili jer se upustila u vezu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, Kijinim mužem. Lunin sinoćnji trijumf u "Zadruzi" Kija smatra porazom čitave nacije.

- Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila (smeh) - u svom stilu prokomentarisala je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar...

Podsetimo, Luna je do samog kraja superfinala ostala sa Markom Miljkovićem, koji je završio na drugom mestu, dok je Đoganijeva otišla kući bogatija za 50.000 evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

07.07.2019 11:39

Od početka Zadruge se nameštalo da ona pobedi. Trebala je devet puta da bude izbačena zbog šamaranja zadrugara.

Odgovori 14 4