Maja Berović slavila rođendan na bazenu u popularnoj emisiji, a specijalni gost je bila Dara!

Autor:

Zabava

11.07.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Ekskluzivno" koja se emituje na televiziji "Pink" slavila je svoj rođendan kada i pevačica Maja Berović, a ovom slavlju pridružile su se brojne poznate ličnosti poput Ane Kokić i Dare Bubamare:

Foto: Promo foto
Proslavila rođendan uz "Ekskluzivno"...

Pevačica Ana Kokić privukla je veliku pažnju svojim dolaskom, ali i poprsjem, a toga je i svesna:

- Sve imamo bujno poprsje, imaćete puno kadrova ispunjenih našim atributima- kazala je Kokićeva. Prsa o prsa sa njom je mogla da se takmiči i Dara Bubamara koja je došla iz Novog Sada uprkos zdravstvenim tegobama. 

RepublikaFoto: Promo foto
Pokazala poprsje... Ana Kokić
RepublikaFoto: Promo foto
Stigla uprkos zdravstvenim problemima...Dara Bubamara

- Ništa mi nije teško za mog prijatelja, urednika emisije "Ekskluzivno" koja mi je dodelila i dve nagrade. Za najoriginalniji koncert i najzanimljivije izjave u pomenutoj emisiji. Jadno je što pojedine kvazizvezde nisu došle na ovaj glamurozni party. Ali to i nije za njih. Pevači moraju da poštuju korektne novinare a kada je reč o emisiji "Ekskluzivno", osim mene, uz njih su uvek i Ceca Ražnatović, Maja Berović,  Emina Jahović, Ana Kokić i Anastasija Ražnatović - rekla je Dara i od Maje zatražila sprej protiv komaraca čija najezda je pohrlila na nju.

- To je zato što je najslađa - nasmejala se  Maja Berović koja je stigla u društvu supruga Alena, urednika emisije "Ekskluzivno", Nikole Rumenića i vlasnika "Toxic" produkcije i prijatelja Nemanje Popovića Neša. 
-  Od supruga sam dobila torbu, čiji sam kolekcionar i obožavam ih - otkrila je Maja.

RepublikaFoto: Promo foto
Jadranka Barjaktarović

 Žurki je prisustvovala i Jadranka Barjakatrović koja je dobila nagradu za "najbolje noge estrade" ali je istakla da je za nju Snežana Babić Sneki i dalje na tronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading