Njene kolege se razbežale! Pevam iz inata: Vesna Zmijanac videla da je ostalo malo ljudi, a ipak nastupila!

Autor:

Zabava

12.07.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Vesna Zmijanac sinoć se našla u veoma nezavidnoj situaciji kada je izašla na binu "Koreni" festivala "Ulaz" pred kojom ju je sačekalo veoma malo publike. I iako je najpre htela da napusti festival, Zmijančeva se predomislila.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dejan Jovanovic
Vesna pevala pred veoma malo ljudi...

Sa Vesnom je sinoć trebalo da nastupi njena znatno mlađa i mnogo manje popularna koleginica Andreana Čekić, koja je festival napustila zbog manjka publike. S druge strane Zmijančeva je izašla i pevala kao da je bilo milion ljudi. 

- Nemam nista protiv recimo Zvonka Bogdana, ali on i ja na istoj bini to je baš mešanje baba i žaba, a pored je velika bina gde je slična muzika tako da mi to nije logično. Verovatno će mene prebaciti sutra kad nastupaju i Džinović i Bekuta - rekla je folkerka.

Nakon toga situacija se ipak promenila, više ljudi se okupilo, pa je Vesna rešila da zapeva. Čim je kročila na scenu prisutnima je izmamila osmehe kada je poručila: "Ovo je iz inata!". Iako posećenost nije bila velika, prisutni su se odlično provodili dok je Vesna nizala hitove.

Pre Vesne na "Ulaz" festivalu nastupila je i Aleksandra Prijović koja, takođe, nije imala mnogo publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

13.07.2019 13:48

Svi hoće da gledaju mlade kokice.