Kajinu ćerku spopadao Madonin sin: Nećete verovati kakva je lepotica!

Autor:

Zabava

12.07.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Ostojić Kaja, uživa u braku sa slavnim di-džejem Džunior Džekom, a iz prethodne zajednice ima ćerku Nikolinu Dragojlović.

Foto: instagram.com/nikolinadragojlovic
Kaja pokazala mezimicu... Nikolina i Katarina

Nikolina je izrasla u pravu lepoticu, a jednom prilikom je čak šarmirala i Madoninog sina Roka. Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre dve godine.

Foto: instagram.com/nikolinadragojlovic
Zavela Madoninog sina... Nikolina

Kaja je na ovu luksuznu destinaciju tada došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajem Ričijem.

- Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Ona se stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet i Roko ju je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto - ispričao je dobro obavešten izvor.

Foto: instagram.com/nikolinadragojlovic

Obzirom na to da je Nikolina prava lepotica, Kaja je zasigurno mnogo ponosna na nju, a njena mezimica mnogo vremena provodi u Briselu kod nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading