Kija ipak podržala Lunu: Sviđa mi se njena pesma, neka iskoristi svojih pet minuta!

Autor:

Zabava

14.07.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ni u snu nismo očekivali!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

Kija Kockar progovorila je o karijeri Lune Đogani, koja je najavila da će postati pevačica nakon pobede u rijalitiju, baš kao što je to učinila prošle godine bivša supruga Slobe Radanovića. 

Naime, Ćerka Anebele Atijas uveliko radi na svojoj karijeri, a Kija je rešila da ne potcenjuje nekadašnju devojku svog nekadašnjeg muža, već je pohvalila jednu od pesama koju Luna tek snima. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Neću da potcenjujem nikoga, hajde da vidimo šta će da se dogodi. Ja sam čak imala prilike da čujem pesmu njenu, imam svoje izvore, samo sam jednu čula, zaista mi se svidela pesma. E sad ne znam kako će ona to izvesti, s obzorom da je jedna druga pevačica otpevala. Neću da je potcenjujem, jer sam i ja bila razapeta zbog toga i zbog pisanja knjige i žiriranja. Mene ona ne ugrožava svakako, svako ima svoje mesto i neka iskoristi svojih 5 minuta, mene ne ugrožava - rekla je Kija u "Kontraviziji". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
jelena

14.07.2019 21:31

Pošteno rečeno. Tržište je veliko. Za svakog ima mesta. A ko će koliko da traje pokazaće vreme.

Odgovori 24 0
Drugim rečima

15.07.2019 07:38

@jelena - Ni ovde nije mogla a da " ne podbode" ! Reče kako je pesma prvo njoj ponudjena pa je Luna preuzela njene ostatke! Prizemlji se , Kija !-za tvoje dobro ti govorim i ne potcenjuj više nikoga jer to " carice" ne rade; i ti si samo običan smrtnik. Zvečiš mnogo!

Odgovori 2 18
Danilo

15.07.2019 08:55

@Drugim rečima - Kija je čak imala prilike da čuje pesmu njenu, ima svoje izvore, samo je jednu čula, zaista joj se svidela pesma. E sad ne zna kako će ona to izvesti, s obzorom da je jedna druga pevačica otpevala.

Odgovori 16 0
Evelyn Krimova

15.07.2019 11:39

@Drugim rečima - Iskreno ti zelim dati se dogodi jedna Lunjara Djogaj, da ti mazbe muza na tvoje oci pa da vidimo kakav bi onda bio tvoj komentar.