Albanci zabranili srpsku pevačicu! Ceca: Nikada nisam širila mržnju!

Autor: D. Lukić

Zabava

18.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović našla se na meti albanskih medija kojima je stiglo upozorenje zbog puštanja pevačicinog spota na programu namenjenom manjinama, pa su je sada zabranili.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Zabranili je... Svetlana Ceca Ražnatović

Naime, javnom servisu Albanije (RTSh) stigla je opomena od albanskog tela za audio i video medije zbog puštanja pesama srpske pevačice. Iz AMA su u saopštenju naglasili kako je program za manjine na RTSh namenjen promociji solidarnosti i prijateljstva među narodima i kulturama, te da tu nema mesta osobama koje promovišu suprotne vrednosti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ceca sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom...

Oni Cecu smatraju osobom koja je podržala postupke pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana dok je bio na čelu paravojnih formacija. Naveli su da je Ražnatovićka više puta bila na čelu antialbanskih istupa, te da je navodno svojim ranim pesmama inspirisala zločine u Bosni i na Kosovu.

Jedan portal je pomenuo i kako se Anastasija hvali luksuzom, iako je to daleko od istine

Ovim povodom oglasila se i Ceca, pa je za Srpski telegraf izjavila da ona jeste patriota, ali da nikada kroz svoje pesme nije širila mržnju ni prema kome.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
U svojim pesmama propagira samo ljubav... Ceca

- Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je bilo i biće sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude - rekla je pevačica.

Inače, portal dosja.al spomenuo je i Cecinu naslednicu Anastasiju Ražnatović, napisavši kako ima profil na društvenim mrežama na kojem se hvali luksuzom, iako Anastasija ne koristi nijedan profil u pomenute svrhe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading