Lepa Nata za ribicu se hvata! (PAPARACO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac svaku priliku koristi da se odmori od posla i brojnih nastupa koje je održala u poslednje vreme, a paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu u vrelom izdanju dok se baškarila u Rafailovićima!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mislila je da je niko ne vidi... Nataša Bekvalac

Naime, vrele fotografije nastale su u trenutku kada je atraktivna Novosađanka provodila vreme u hotelu u kom je na kratko odsela, a dok je čekala piće u bašti, nije primetila da je paparaco slika dok se dodiruje po međunožju i namešta kupaći kostim. Pevačica se po svemu sudeći nije previše obazirala na to ima li koga u blizini jer je odavno svesna figure, koja je na zavidnom nivou.

Foto: ST/V. LUKIĆ
I ona je na letnjem odmoru...

Pevačica je odsela u jednom hotelu u Crnoj Gori, a seksi fotografije nastale su kad se osamila na terasi kafića

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sama sebi izvlači stolicu...

- Nata se baškarila na terasi hotela i svi koji su se u tom trenutku zatekli u njenoj neposrednoj blizini nisu mogli, a da ne bace pogled na pevačicu. Prizor sa terase hotela posebno je prijao muškarcima koji su prolazili, ali je Nataša smireno uživala u piću i pogledu na more - preneo nam je izvor sa lica mesta. Bilo je i onih koji su Natašu odmah prepoznali iako je nosila tamne naočare, pa je osmehom uzvratila fanovima koji bi joj mahali dok su prolazili pored hotela.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
A onda se malo zanela pa joj je ruka završila na međunožju...

Natašu nije zanimalo da li je neko okolo posmatra dok se odmara

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Čudan način da se obuče haljina...

Inače, Natašina nova pesma "Dođi mami" je za samo nekoliko dana od objavljivanja stigla do milion i po pregleda, pa je pevačica pohitala na odmor posle hita koji se odmah zavrteo na radio-stanicama. Bekvalčeva je u novom spotu promenila nekoliko odevnih kombinacija, pa se razgolitila i u bazenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rudi

18.07.2019 09:01

Sramota da se sazna da joj je ribica prazna.