Kija opet oplela po Luni: Nešto si se brzo oporavila od ludila čim si dobila kola i stan!

Autor:

Zabava

19.07.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde se pominje Luna, tu je i Kija! Pobednica prve sezone Zadruge, obasipana je pitanjima vezano za Luninu pobedu i muzičku karijeru. Iako je to uglavnom izbegavala, više ne ustručava da kaže šta misli o pobednici Zadruge 2.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

KIja tvrdi da Luna kopira Anastasiju Ražnatović, što smatra da nije dobar početak za muzičku karijeru.

- Čitala sam to o njenoj pesmi, autoru Darku Dimitrovim i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom ćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice... Lunu svakako ne treba potcenjivati, neka devojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava - bila je iskrena Kija.

Ona takođe ističe da ne vidi problem da Luna počne da se bavi pevanjem, kao i da joj za to nije bilo potrebno učešće u Zadruzi.

- Što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u Zadrugu 2, već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u Zadruzi 2 samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole - rekla je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naravno, ovo ne znači da Kija sada podržava Lunu i da joj u svemu podržava. Ona čak smatra da su priče o njenim psihičkim krizama izmišljene.

- Priča se da je obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu, ali iskreno ne verujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Srđan

20.07.2019 05:41

Luna je išla u dečju glumačku školu i završila srednju školu za glumu. Odlično glumi. Za Oskara. Sve nas je prevarila.

Odgovori 39 16
Danilo

20.07.2019 06:23

Sve će učiniti za pare. Lunjara je to.

Odgovori 42 16
mila

20.07.2019 07:15

Isti slucaj kao i tvoj ,i ti si odmah zaboravila lazne nervne slomove,oca,macehu i mnoge druge.Zato cuti i neprogovaraj.

Odgovori 27 44
Jelena

02.08.2019 20:26

@mila - A tek sto se odljubila od Slobodana, za dan !