Ima se može se! Prvo kupila stan, a sada uzima i jahtu! Od cene će vam se zavrteti u glavi!

Autor: Alo.rs

Zabava

24.07.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je nedavno u Beogradu kupila još jedan stan, a sada je navodno u pregovorima da od jednog ruskog tajkuna kupi jahtu koja košta oko 300.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Pevačica je bila u Budvi, gde je imala nastup, a slobodno popodne je iskoristila da se raspita kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa i sunča se sa svojim prijateljima, poput nekih pojedinih koleginica koje se takođe baškare na jahtama. Ruku na srce, Dara radi pet dana u nedelji, pa je vala i zaslužila da priušti samo luksuz.

Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rešila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štedela da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim ruskim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju.

- Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte preterano skupi, ali kada je sela da pregovara, čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da se otvori. Jahta je sada usidrena u Porto Montenegru, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donela odluku. Posebno se raduje njen sin koji jedva čeka da ga mama provoza na moru - priča izvor za Star.

Dara pak nije htela da duži na ovu temu, pa je kratko u svom fazonu rekla - i Dara ima dušu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

24.07.2019 20:25

Ne volim kada se neko hvali bacanjem novca na luksuzne stvari.