Gastoz šokirao objavom na Instagramu: Oženio se u tajnosti? Burma u prvom planu?!

Autor:

Zabava

31.07.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz je poznat publici već duži niz godina. Počeo je svoju karijeru kao jutjuber, ali se proslavio učešćem u rijaliti programu "Parovi".

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz...

Poznato je da je osvojio duplu krunu u Parovima i time pokazao koliko ga narod voli. Međutim, osim po učešću u ovom rijaliti programu, publika ga zna i kao bivšeg momka Lune Đogani, pobednice druge sezone Zadruge. Jednom prilikom je Luna izjavila da su bili intimni i tada se našao u žiži interesovanja.

Već nekoliko godina, Gastoz se bavi muzikom i svake nedelje puni klubove u kojima nastupa, do poslednjeg mesta. Skoro je nastupio i na festivalu "Ulaz" gde je beogradska publika sa oduševljenjem reagovala na svaki stih njegovih pesama.

Međutim, Gastoz je non stop u društvu lepih devojaka i stalno se spekuliše kada će neku od njih predstaviti kao svoju devojku. Šokirao je svoje pratioce kada je na svom Instagram podelio fotografiju na kojoj piše "Upravo venčani" i tagovao se u Dubrovniku. Mnogi su pomislili da je daleko od očiju javnosti stao na ludi kamen i izgovorio sudbonosno "Da".

Foto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz šokirao obajvom...

Još jedna stvar koja je privukla pažnju njegovim fanovima je činjenica da oko vrata nosi lančić na kom je zakačen prsten umesto priveska. Mnogi sumnaju da je zapravo reč o burmi, jer opšte je poznato da kada muškarcu iz nekog razloga smeta burma na ruci, on je zakači i nosi oko vrata. 

Foto: instagram.com/gasttozz.official
Nosi prsten oko vrata, Gastoz...

Gastoz se nije oglašavao da potvrdi, a niti da demantuje ove spekulacije, pa ostaje da vidimo da li su njegovi fanovi u pravu i da li je zaista neka lepotica uspela da osvoji njegovo srce.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drinkos

31.07.2019 09:34

Gastoz pjevač? Patak Dača pjevač?

Odgovori 18 0
Stojko

31.07.2019 13:06

Covek zeli da nas sokira tj. šokira.

Eeee

31.07.2019 22:36

Svi koji poznaju njega, znaju da je ta "burma" u stvari prsten njegove mame i od kako je preminula, on je stalno nosi na tom lancicu kao uspomenu.