SRAMOTA! Rasta vari, pa binom žari: Reper non-stop propagira narkotike!

Autor:

Zabava

01.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper Stefan Đurić Rasta održao je početkom nedelje koncert u Makedoniji, a kako saznajemo, pred sam izlazak na scenu on je sa pojedinim saradnicima iz svoje grupe pušio marihuanu!

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Đurić Rasta

Naime, reper očigledno voli da je konstantno pod psihoaktivnim dejstvom kanabisa, pa se ne suzdržava da zapali džoint i pred nastup, iako se tada očekuje da mu je koncentracija na najvišem nivou. Rasta je na svom Instagram profilu objavio nekoliko kratkih klipova na kojima se vidi kako u ruci drži marihuanu, a potom se uputio ka hali u kojoj je nešto kasnije nastupio.

Đurić se više puta našao na meti osuda zbog prekomernog korišćenja kanabisa

Foto: instagram.com/stefanrasta
Foto: instagram.com/stefanrasta

Đurić, inače, na svojim društvenim mrežama često propagira uzimanje kanabisa, pa se već nekoliko puta našao na meti razjarenih roditelja, ali i javnosti koja je u njega više puta upirala prstom zbog toga što su njegovi fanovi mahom tinejdžeri koji lako posežu za drogom, alkoholom i cigaretama. Inače, malo je licemerno sa njegove strane što je kolegu iz grupe izbacio zbog toga što je koristio heroin, a on svaku priliku koristi da zapali džoint.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

01.08.2019 06:04

Ne treba da objavljuje i reklamira drogu.