Đoganijeva zgrozila javnost: Nadeždu je stigla karma! Kija se odmah oglasila: Luna je neinteligentna i kvarna!

Autor: Kurir

Zabava

15.08.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje Tome Panića nad Nadeždom Biljić odmah je pokrenulo i mnoge poznate ličnosti da joj pruže podršku, ali je to, navodno, odbila Luna Đogani.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ponovo se svađaju... Luna i Kija

U javnosti se pojavila prepiska Lune i njenih fanova u kojoj Đoganijeva odbija da pruži podršku Nadeždi jer ju je gostujući sinoć u emisiji "Narod pita", pljuvala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pljuvala Lunu pa izgubila njenu podršku... Nadežda Biljić
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Preterala... ? Luna Đogani

- Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje. Možda je to karma - navodno je napisala Luna, a Kijini fanovi odmah su ovu prepisku objavili na društvenoj mreži instagram.

Foto: instagram.com/antidepresiviii
Da li Luna stoji iza ove poruke?

S druge strane, Kija Kockar koja je pružila podršku Nadeždi, prokomentarisala je i navodnu Luninu izjavu:

- Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama, a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji” - komentarisala je Kija Kockar Luninu izjavu. 

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Jedva dočekala da iskritikuje Lunu... Kija Kockar

- Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao što sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano, a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpela nasilje i da jedna devojka od 23. godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje! - rekla je Kija Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ceca

15.08.2019 11:28

Kijo gledaj u svoje dvoriste, mani se vise Lune i namestenih objava i komentara

Odgovori 8 33
Evelyn Krimova

15.08.2019 15:43

@Ceca - Bravo Kija, kraljice!Samo doticna ne zna sta su to etika i moral!!!

Odgovori 27 3
Mladen

15.08.2019 13:13

Luna je objavila da je prepiska lazirana i pruzila podrsku Nadezdi, nisam njen fan, ali ovo udaranje ispod pojasa kijevaca i njihove gazdarice je toliko sramno da nemam reci.

Odgovori 5 28
JOBAH

15.08.2019 16:19

@Mladen - Можда није Луна послала али послато је са њеног мобилног телефона. Она је одговорна.

Odgovori 19 1