Ne radiš ništa i živiš u palati: Bivšu manekenku izvređali jer se udala za muslimana!

Autor:

Zabava

22.08.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna o najbogatijih Srpkinja, Jelena Bin Drai, među prvim misicama se otisnula u svet i u Dubaiju udala za šeika Saida Bin Draja i samim tim od tada živi u raskoši i luksuzu.

Foto: instagram.com/jelenabindrai
Živi kao bubreg u loju, pa joj mnogi zavide... Jelena Bin Drai

Iako živi na "visokoj nozi", Jelena je zaposlena i osim što se bavi dizajniranjem garderobe, ona je otvorila i privatnu dečiju bolnicu, kao i obdanište, a maksimalno je posvećena deci. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The real power of a man is in the size of the smile of the woman sitting next to him

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Aug 20, 2019 at 2:36pm PDT

 

Međutim, nekadašnja misica mnogo i putuje i često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija  sa svojim suprugom. A jedna od poslednjih fotografija, izazvala je pravu pometnju na društvenoj mreži instagram kada ju je jedan od pratilaca izvređao jer se udala za čoveka muslimanske veroispovesti:

- Iskreno, ovaj profil ide na anfolou. Mnogo si lepa, ali brate, smori samo sa fotkama sa putovanja, jela, Maldiva i ostalih klinaca. Šta bi radila da se nisi udala za Bin Draia. I odjednom Srbendama Muslimani nisu loši i zaostali, jes' al' kad imaju para. Jasno nam je, ne radiš ništa, živiš u palati, imaš sluškinje i samo putuješ. Bravo. Dobro si se udala - napisao je Jelenin pratilac ispod fotografije na kojoj je ona sa suprugom, a misica je odmah odgovorila:

Foto: instagram.com/jelenabindrai

- Neću ih obrisati, ostaviću ih da ih svi vide i sa pažnjom čitaju, a u sledećem životu ću gledati da se udam za nekoga po vašoj želji. U ovom, nažalost, sam dobila šta sam tražila. Odoh sada u moj zamak , čeka me zrno graška pod dušekom da me žulja celu noć - napisala je Jelena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The art of knowing is knowing what to ignore

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 18, 2019 at 9:29am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading