Radanović neće da deli saradnike sa bivšom devojkom: Sloba zabranio Cobiju da radi pesme za Lunu!

Autor:

Zabava

23.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović, koji se dodatno uzvezdio nakon učešća u rijalitiju "Zadruga", gde je prevario suprugu sa Lunom Đogani pred milionima gledalaca, posle raskida nije ostao u dobrim odnosima sa blogerkom, a kako Srpski telegraf saznaje, on s njom ne želi da deli ni saradnike!

RepublikaFoto: Instagram/Youtube
Sloba i Luna

Naime, nekoliko hitova je do sada Radanoviću napravio producent i pevač Slobodan Veljković Cobi, a kako je odavno kaparisao još nekoliko hitova, sada razmišlja da uzme novac jer on sa Lunom uskoro započinje saradnju.

- Kada je došao u studio da otpeva svoje pesme, Sloba je bio šokiran time što Cobi zapravo hoće da pristane da napravi nekoliko pesama za Lunu, pa je u naletu besa drugaru rekao da će da povuče kaparu koju je Cobiju već dao za dva singla koja mu radi. Nikako nije mogao da shvati zbog čega je Cobi prihvatio ponudu da Luni radi pesme s obzirom na to da je do sada sarađivao samo sa iskusnim pevačicama - rekao nam je dobro upućen izvor na početku.

Slobodan: Cobijevu saradnju sa Lunom ne bih komentarisao

Kako dalje saznajemo, Cobiju je Slobino ponašanje bilo smešno jer smatra da njegov i Lunin fazon nemaju dodirnih tačaka i da ne treba oko toga da se uzbuđuje zbog toga što je sve to posao. Radanoviću ipak nije svejedno što deo njegovih dobrih saradnika hoće da radi na Luninoj pevačkoj karijeri, pa je očigledno pokazao da je tačan stih Džeja Ramadanovskog: "Od ljubavi do mržnje ima tako malo."

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Cobi

- Anabela je prva razgovarala sa Lunom i rekla joj da ne bi bilo greške ako bi joj Cobi radio pesmu. Sve je organizovala, a na kraju je sve potvrđeno, pa je reper prihvatio da Đoganijevoj uradi ceo prvi album. U međuvremenu, Sloba je došao u studio da bi krenuo sa pevanjem i snimanjem novih pesama za album koji mu Veljković sprema. Čim je stigao, skočio je i rekao: "Neću da radiš sa Lunom! Uzeću kaparu za svoje pesme ako pristaneš! Mislio sam da se šališ kad si počeo da pričaš. Ako si prihvatio saradnju, ja ti je otkazujem." Cobi je Slobi hteo da objasni da je sve posao i biznis, ali to ovog nije smirilo, pa ozbiljno razmišlja da prekinu saradnju - priča nam izvor.

Pozvali smo Radanovića kako bismo proverili naša saznanja, a on nam je objasnio da ipak ne želi da se meša u to s kim Cobi želi da sarađuje.

- Ne mogu ja nikome da zabranim s kim će i kada da sarađuje. Cobi i ja imamo odličnu komunikaciju u poslu, a s kim on radi još pored mene je njegova lična stvar. Njegovu saradnju sa Lunom ne bih komentarisao - rekao je Sloba za naš list.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Anabelom i Lunom, ali Atijasova nije htela da komentariše buduću saradnju naslednice sa reperom, pa je samo kratko odgovorila da je na putu. Luna se nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke, kao ni Cobi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzan

23.08.2019 14:31

Sloba izbegava da dodje u kontakt sa njima.

Odgovori 10 2