(FOTO) Srpska glumica pokazala figuru u kupaćem kostimu: Danica žari u 67. godini!

Autor:

Zabava

26.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena glumica Danica Maksimović iskoristila je tople avgustovske dane se malo odmori na moru, a na vitkoj liniji u 67. godini mogu da joj pozavide mnogo mlađe koleginice.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Danica Maksimović...

Maksimovićka je objavila fotografiju iz dvorišta vile u kojoj je odsela na Crnogorskom primorju, a pozirala je u crnom bikiniju sa šeširom na glavi. Danica je oduvek važila za jednu od najlepših žena srpskog glumišta, pa i u poznijim godinama i te kako vodi računa o fizičkom izgledu.

- Ova žena je zaustavila vreme. Svaka čast - glasio je jedan je od mnogobrojnih komplimenata koje je dobila u komentarima ispod fotografije.

Foto: instagram.com/danymaksi
Danica pokazala vitku figuru...

Glumica je na Instagram profilu pre nekoliko dana objavila sliku na kojoj se vidi kako pozira u pesku potpuno gola, pa je time pokazala da je ne pogađaju tabui i usput istakla da se nikada nije bavila bilo kakvim predrasudama ni privatno ni kroz karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savo

26.08.2019 13:05

Stara slika njenog lika.