Pomerile brda, iskrivile ogradu: One su srpske kraljice fotošopa!

Autor:

Zabava

26.08.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate dame u Srbiji aktivni su korisnici fotšopa, a one koje apsolutno dominiraju uspele su čak i da iskrive brda, izduže vrat, suze struk do besvesti, ali i pomere sebi pupak.

Foto: Instagram.com, Foto: Srpski telegraf
Zbog lošeg fotošopa postale zvezde interneta... Ana, Dara i Stanija

Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit, a najgore što može da se desi je da naprave grešku i objave sliku.

S obzirom na to da imaju veliki broj fanova i pratilaca, tako se njihov blam razglasi munjevitom brzinom. Stanija Dobrojević, Dara Bubamara i Ana Korać su samo neke od domaćih zvezda koje su uhvaćene na delu kada su obrađivale fotke.

Maja Nikolić se u više navrata blamirala. Konkretno, kada je reč o ovoj fotografiji, u žeji da suzi struk, pevačica je iskrivala ogradu.

Foto: Instagram.com
Maja Nikolić uspela je ogradu da iskrivi...

Dara Bubamara u poslednje  vreme sve češće obrađuje fotke, ali čini se da to nevešto radi, jer je svaki put provaljena. Na ovoj fotografiji se "igrala" sa strukom i stomakom, te je pomerila pupak.

Foto: Instagram.com
Pupak otišao u levu stranu...

Nataša Kojić se u više navrata blamirala, a ovo je samo jedna od tih fotografija  na kojoj je supela da iskrivi i more i brdo.

Foto: Instagram.com
Nataša Kojić uspela je obalu da iskrivi...

Bivša zadrugarka Ana Korać, takođe, je poznata kao neko ko voli da fotošopira svoje fotke. Na jednoj koja je nastala prošle godine, Ana je tolikop suzila struk da su se njeni pratioci zabrinuli da nije na pragu anoreksije.

Foto: Instagram.com
Suzila struk do tačke pucanja... Ana Korać

Isto to učinila je Stanija Dobrojević. Starleta je poznata po svom zgodnom telu, ali očigledno da nije zadovoljna, te je ipak malo povećala guzu.

Foto: Instagram.com
Htela da poveća guzu pa preterala... Stanija Dobrojević

Soraju su fanovi prozivali da izdužuje noge u fotošopu, što se na ovoj fotografiji može i videti.

Foto: Instagram.com
Noge od 2 metra...

Vučelićeva pored toga koristi razne filtere, a tek kada dobro obradi fotku, onda je objavljuje na društvenu mrežu Instagram. 

Na jednoj od poslednjih slika je toliko izdužila vrat, da su se fanovi našalili da je poput žirafe.

RepublikaFoto: Instagram.com
Vrat kao kod žirafe... Soraja

Ipak, najpopularnija njena isfotošopirana fotka je ona na kojoj joj je ruka do te mere stanjena kako bi grudi došle do izražaja da je jedva vidljiva. 

Foto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja dominira kada je reč o korekcijama...

Sandra Obradović je tokom poslednjih nekoliko godina znatno promenila izgled. Ipak, pored operacija i ostalih promena, Sandra i dalje obrađuje fotografije, a usput stigne da iskrivi sve što se nalazi u njenoj blizini.

Foto: Instagram.com
Sandra Obradović

Nikolina Pišek se izblamirala pre nekoliko godina, kada je prilikom "sređivanja" struka povećala ruku. 

Foto: Instagram.com
Nije obratila pažnju na ruke... Nikolina Pišek

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading