Luna će izgoreti od besa: Saša Vidić žestoko opleo po njenim silikonima!

Autor:

Zabava

02.09.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti se podigla velika prašina kada je pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani, objavila da je ugradila silikone u grudima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/vidicsasa
Luna i Saša...

Luna je objavila video snimak na svom Instagram profilu na kom se vidi da su je tokom perioda oporavka u bolinici obilazili dečko Marko Miljkovć i majka Anabela Atijas. Ovaj snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i van njih. Dok neki podržavaju ovu njenu odluku, drugi joj poručuju da joj ova estetska operacija nije bila potrebna, bar ne pre nego što se ostvari u ulozi majke.

Poznati kreator i stilista Saša Vidić je kroz šalu prokomentarisao ovu situaciju, izvrgnuvši ruglu ovu njenu odluku. Potom je šaljivo poručio babi da se ne sekira, da je Luna dobro. 

- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije dumrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima sise, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima sise kao prava pevaljka. Ali samo sise! - napisao je modni kreator na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/vidicsasa
Vidić isprozivao Lunu Đogani...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mikan

02.09.2019 08:14

Sad cim izadjes na orosavanje pa neka ti Marko usnimi zabu, pa je izlozi na svim mrezama da se narod sem vestackim sisama divi i tvojoj orosenoj zabi.

Odgovori 19 1
Andrija

02.09.2019 09:04

Luna nije otisla dumre. Sada je prava otvaračica usta pevaljka, kao njena majka.

Odgovori 19 1
jelena

02.09.2019 09:46

@Andrija - Šteta što Luna ne ume da peva.

Odgovori 18 1
Slavko

02.09.2019 22:44

Više neće ličiti na ćaću Gazmeta. Samo veliki nos im zajednička oznaka. Sada je ženski Gagi tj. Gagana.