(FOTO) Darko Lazić i Lorena napokon zajedno posle toliko meseci: Evo kako je protekao njihov susret i ko je bio sa njima!

Autor:

Zabava

02.09.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić se uspešno oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine, a najveću podršku mu pružaju roditelji i verenica Marina, koja je pre nekoliko nedelja na svet donela njihovo prvo dete, sina Alekseja.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić...

Poznato je da Darko ima ćerkicu Lorenu iz braka sa pevačicom Anom Sević, ali nju dugo nije video, čak nekoliko meseci, a kako je nedavno otkrio, ona još nije upoznala brata. No, to se očigledno promenilo.

Naime, Darkova verenica podelila je na svom Instagram profilu fotografiju sa malom Lorenom, dok su pored njih stajala dečija kolica u kojima je verovatno bio Aleksej.

Ovo je očigledno znak da su se brat i sestra upoznali, a nema sumnje da je Darko danas najsrećniji na svetu.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Marina i Lorena...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikan

02.09.2019 18:15

Gde je tata Darko to doveo svoju decu? U kafanu da proslavi upoznavanje cerke i sina. Maceha grli Darkovu ceru a na stolu pice i cigare.

Odgovori 14 1
Slavko

02.09.2019 22:44

Darko Lazić svaki dan u novinama. Pretplatnik.