Nataša Maza na sajtu za prostituciju! Transrodna pevačica nudi svoje usluge na stranicama za odrasle!

Autor:

Zabava

03.09.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Maza postala je poznata široj javnosti po navodnoj vezi sa fitnes instruktorom i prvakom u bodi-bildingu Lepomirom Bakićem. O ovoj ljubavnoj romansi spekulisalo se dok je on bio u rijalitiju "Farma". Tada su isplivale u javnost njihove prepiske u kojima se njih dvoje dogovaraju za viđenje.

RepublikaFoto: facebook.com/natasa.m.maza
Nataša Maza

Međutim, ovog puta Rijaliti magazin je došao u posed oglasa sa sajta Fuckdeal.com za prostituciju. Naš dobro obavešten izvor tvrdi da se Maza dugo bavila ovim najstarijim zanatom i da su oglasi iz tog perioda.

- Nataša se, kao i većina transrodnih osoba u Srbiji, bavila prostitucijom. Ona je to radila preko sajtova na kojima se nude seksualne usluge za novac. Cene na tim sajtovima nisu visoke, daleko su od cena koje uzimaju elitne prostitutke, zaradi se dovoljno da se preživi. Ona je nakon nekog vremena uradila operaciju uklanjanja penisa, pa sada može nesmetano da radi i kao žena. Koliko sam ja čula, ona ima i momka, s kojim živi. Kod nas je situacija teška jer poslodavci, kad dođemo na razgovor u firmu, nikada ne žele da nas zaposle, pa samim tim, i nemamo previše izbora čime ćemo se baviti - tvrdi naš transrodni izvor.

Cene na tim sajtovima nisu visoke, daleko su od cena koje uzimaju elitne prostitutke, tvrdi izvor

RepublikaFoto: instagram.com/lepomir bakić
Lepomir Bakić

Na oglasu se vidi Natašin broj telefona i poruka "Prednost svima koji me znaju", uz Natašinu fotografiju u toplesu. Kada uporedimo fotografiju sa Natašinim objavama sa Instagrama, vidi se da se radi o istoj osobi.

Kako bismo potvrdili ove navode, pozvali smo Mazu, koja se do zaključenja broja nije javljala ni odgovarala na naše poruke.

Na oglasu se vidi Natašin broj telefona i poruka "Prednost svima koji me znaju", uz Natašinu fotografiju u toplesu

Podsetimo, Nataša Maza je ušla u rijaliti "Farma" nakon priznanja Lepomira Bakića da je bio sa transrodnom osobom, ali je tvrdila da su oni samo prijatelji i da nisu imali ništa više od prijateljstva.

Foto: Privatna arhiva

Maza pretučena na ulici

Transrodna pevačica Nataša Maza objavila je da je fizički napadnuta u Beogradu. Ona je na Fejsbuku objavila status u kojem je opisala detalje incidenta i otkrila da je intervenisala policija.

- Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici napadnuta sam od desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva momka su fizički nasrnula na mene uz, naravno, pogrdne reči i psovke. A razlog? Jer sam Nataša Maza. Pozvala sam policiju, koja je došla na mesto događaja, dala sam izjavu, a napadači su se nalazili u kafiću pored, pa su i oni legitimisani i njima je uzeta izjava. Dotični mladići su nastavili da me vređaju i pred policijom, koja nije reagovala - napisala je svojevremeno Nataša na Fejsbuku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mark

03.09.2019 10:06

I Pink želi da nju ubaci u Zadrugu. Kakva sramota!