Brena i Prija zajedno u provodu!

Autor:

Zabava

04.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Aleksandra Živojinović objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako uživa sa svekrvom Lepom Brenom u jednom restoranu dok se obe opuštaju uz piće.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra__official
Aleksandra i Brena...

Naime, Aleksandra je ispod objave navela da sa Brenom proslavlja sve uspehe koje su u prethodnom periodu ostvarile, a kasnije su im se pridružio i muški deo porodice.

Pevačice su u dobroj atmosferi nazdravljale i ćaskale, a njihovi pratioci bili su oduševljeni činjenicom da Aleksandra ima i te kako dobar odnos sa svekrvom koja joj je uvek, i pored brojnih obaveza, na raspolaganju kada treba da pričuva unuka Aleksandra. Prija je bila u elegantnoj crnoj kombinaciji, dok se Brena odlučila za belu toaletu.

Inače, Brena je već danima u žiži javnosti zbog toga što je nekadašnji prijatelj i kolega Aca Lukas proziva zbog toga što je stala na stranu njegove bivše supruge Sonje Vuksanović, ali se ovim povodom u javnosti nije oglašavala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pavle

04.09.2019 06:51

Samo neka se bahato drže za čaše.

Odgovori 14 0
Jela

04.09.2019 08:25

@Pavle - Naše snaše drže se za čaše. Nazdravlje!